top of page
DELIA MARA_AFBEELDINGEN_WEBSITE (75).jpg

GEWIEGD DOOR
DE GOLVEN

Deze cursus bereid jou en jouw partner actief voor op de bevalling. In de eerste lessen leren jullie meer over de start en het verloop van de bevalling, we bekijken welke keuzes er zijn en hoe je je geboorteplan kan opstellen.

We oefenen op ademhalings-en relaxatieoefening die helpen bij het opvangen van de ontsluitingsweeën en oefenen perstechnieken die jij kan toepassen bij een standaardbevalling. Je partner leert allerhande ondersteunende technieken die hij kan toepassen tijdens de bevalling om jou te ondersteunen.

 

 Daarna gaan we naar het zwembad. Jullie krijgen tips hoe je de ontsluitingsweeën kan opvangen in het water en kan de geleerde technieken uit de voorgaande lessen inoefenen in een aquatisch milieu.

PRAKTISCH

VOOR WIE

WANNEER

LOCATIE

PRIJS

Steeds meer vrouwen ontdekken de kracht van bevallen in het water. Wist je dat de kraamafdeling van het Sint-Elisabethziekenhuis in Zottegem beschikt over een UNIEKE arbeidsverloskamer 'De Badzaal'. In deze aquatische verloskamer kunnen vrouwen terecht die op zoek zijn naar een meer natuurlijke, intieme en ontspannen bevalling. Bovendien wil het ziekenhuis een natuurlijk alternatief bieden bij het beheersen van de pijn die met de bevalling gepaard gaat. Hiervoor installeerden ze een groot relaxatiebad waarin je meer beweegruimte hebt dan een normaal bevalbad en alle positieve eigenschappen van het water kan benutten ifv pijnbestrijding.

Deze les staat open voor iedereen maar specifiek koppels die graag wensen te bevallen in de 'Badzaal' van het EZ Zottegem. Vanaf 32 weken zwangerschap!

De lessen gaan door op woensdagavond 19u - 21u op onderstaande data:

Little Bubbles Baby Spa

Doornstraat 4, 9550 Herzele 

De volledige reeks kost €175,00 per koppel.

Opgelet! Het aantal inschrijvingen is beperkt!

20220630_191612.jpg

Klanten zeggen

"Voeg een beoordeling toe en toon zo feedback van een tevreden klant."
bottom of page