top of page
DELIA MARA_AFBEELDINGEN_WEBSITE (75).jpg

GEWIEGD DOOR
DE GOLVEN

De geboorte van een langverwacht kindje is een zeer bijzonder en uniek moment voor jou en jouw partner. De bevalling is een intense gebeurtenis die een enorme impact heeft op jouw lichaam en jullie ziel.

 Met de juiste voorbereiding, ondersteuning van haar partner en vertrouwen in haar eigen lichaam is iedere vrouw in staat haar eigen kindje op de wereld te zetten. Hoewel oerinstincten het natuurlijke proces aansturen, blijft het een enorme uitdaging om de regie van je bevalling in eigen handen te houden. 

Een 'natuurlijke' bevalling wil niet per sé zeggen dat je geen (medische) hulp of ondersteuning van buitenaf krijgt. Het betekent vooral dat je bewust jouw bevalling kan blijven beleven, je veilig en in balans kan blijven voelen bij jezelf en je omgeving en je open kan blijven staan voor de stroom van energie die jouw bevalling aanstuurt; zodat jullie kunnen terugdenken aan een mooie en positieve ervaring. 

MEER INFO

Deze cursus bereid jou en jouw partner actief voor op de bevalling. We onderzoeken samen jullie verwachtingen en opvattingen omtrent de bevalling. We overlopen mogelijke vragen en staan stil bij jullie gevoelens en behoeften. We onderzoeken welke mogelijkheden het best bij jullie wensen aansluiten en baseren hierop jullie geboorteplan.

Tot slot leren jullie ademhalings- en relaxatietechnieken aan die helpen bij het opvangen van de ontsluitingsweeën en oefenen houdingen die helpen bij het baren van de baby. Je partner leert allerhande technieken die hij kan toepassen tijdens de bevalling om jou te ondersteunen, zodat ook hij een actieve en zelfzekere rol kan opnemen bij jullie bevalling.

PRAKTISCH

Deze cursus volgen jij en je partner individueel en gebeurt aan de hand van losse 6 sessies.

Jullie kunnen zelf kiezen voor 6x1u / 3x 2u / 4x 1,5u. De lessen gaan door in de praktijk.

 

De cursus kan je het best opstarten tussen 28 en 32 weken van je zwangerschap.

We starten steeds met een gratis kennismakingsgesprek online of in de praktijk.

 

De totale kostprijs van de cursus bedraagt: € 360,00

Kunnen jullie je afspraak niet nakomen, zorg er dan voor dat je zeker 24u op voorhand annuleert.

bottom of page