top of page
Net geboren baby

POSTNATALE COUNSELING

Een nieuwe baby verwelkomen is een enorme uitdaging. Iedere nieuwe ouder staat aan de start van een unieke traject dat door verschillende factoren soms niet even vlot verloopt. 

 

De roze wolk na de geboorte is soms heel broos en kan je onverwacht treffen. Het kan deel uitmaken van een normaal veranderingsproces of het gevolg zijn van (een) specifieke gebeurtenis(sen).

Het is belangrijk om hier niet mee te blijven zitten en hulp in te schakelen. Soms heb je nood aan ondersteuning en dat steuntje kan je bij mij vinden.

VOOR WIE

Vrouwen, mannen, koppels die tot 1jaar na de geboorte nood hebben aan een gesprek. 

Mogelijke thema's: je hebt het gevoel dat hevige emoties je overspoelen en voelt enorm veel onrust, je stemming doorheen de dag schommelt sterk, je hebt last van negatieve gedachten, je wil alles goed doen voor iedereen, je wil je bewijzen en wil iedereen tevreden houden, je partner heeft het moeilijk en je weet niet hoe je kan helpen​, jullie ervaarden een moeilijke of traumatische bevalling, jullie verloren een kindje tijdens de zwangerschap of geboorte, zwanger worden lukt niet zomaar, jullie gaan door een fertiliteitstraject, ...

MEER INFO

De samenwerking gebeurt aan de hand van losse sessies. Jij beslist hoe vaak je bij me terugkomt. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek verdiep ik me in je situatie en bepalen we de verdere samenwerking. Je komt zo vaak als gewenst terug en indien nodig kunnen we ook jouw partner betrekken bij de gesprekken.

                                                      Prijs                 Duur

Individuele sessie                        €60,00             60 min

Koppel/Gezinsconsult                €90,00             60 min

Kan je niet aanwezig zijn op je afspraak? Zorg er dan voor dat je zeker 24u op voorhand annuleert. Zoniet ben ik genoodzaakt het consult alsnog aan te rekenen. Betalen kan cash, mobiel of per overschrijving.

bottom of page