top of page

HUUR HET MIAVIA TRANQUILITY BAD VOOR JOUW THUISBEVALLING

Droom jij van een waterbevalling bij jou thuis? 

Een badbevalling kan niet in je eigen ligbad. Dit is niet veilig genoeg door de beperkte diepte, de gelimiteerde bewegingsvrijheid en onvoldoende ruimte voor de verloskundige. Daarom zijn er speciale bevallingsbaden ontwikkeld die zorgen voor een veilige geboorte in het water voor zowel de moeder als het kindje. 

 

Het MiaVia Tranquility bevalbad biedt de ideale oplossing. 

Van binnen heb heb je optimale bewegingsvrijheid, terwijl het bevalbad weinig ruimte in beslag neemt op de vloer.

Tijdens een bevalling zit je vaak volledig in je eigen bubbel. Het MiaVia bevalbad is zilverkleurig, ondoorzichtig en biedt daarom geborgenheid en privacy. De optimale omstandigheden om je te focussen op je bevalling en de baby die komen gaat. 

Ook is dit bevalbad heel geschikt voor geboortefotografie, geen opvallende blauwe kleuren meer, maar juist een mooie zilverkleurige luxe uitstraling die past bij de sfeer van iedere bevalling.

Het bevalbad heeft een vast zitje, dat gebruikt kan worden als trap om het bevalbad in en uit te klimmen. De onderste rand kan  je bovendien eenvoudig leeg laten lopen, hierdoor zakt het bevalbad en kun je, mede door de handvaten, gemakkelijk uit het bad stappen.​​​

20230829_144000.jpg
MiA_ViA_birth_pool_d72b5f71-48ea-49df-b6b9-9aea7683172a
MiaViaTranquility
MiaViaTranquilitybirthpoolfromtop
MiaViaBirthPoolSeatinsite
MiaViaHandles
MiaViaTranquilitywithlinertopview
MiaViabirthpoolwithliner

MEER INFO

Als je het MiaVia opblaasbare bevalbad huurt wordt standaard een bevalpakket meegeleverd, daarmee heb je direct alles in huis voor een badbevalling.

 

Wat zit er in het bevalpakket?

  • Persoonlijke bevalhoes

  • Waterslang (10 meter)

  • Universele kraankoppelingen inclusief Quooker koppeling

  • Elektrische opblaaspomp

  • Elektrische dompelpomp

  • Vloerzeil met antislip matjes

  • Badthermometer

  • Schepnetje

  • Geboortespiegel

PRAKTISCH

Het MiaVia Tranquility bevalbad met bevalpakket huren kost €165,00De huurperiode van in totaal 6 weken start vanaf 37 weken zwangerschap. Je kunt altijd kosteloos annuleren vóór je 36e week. 

 

Het bevalbad wordt ruim op tijd verzonden en wordt enkele dagen voor de start van de huurperiode geleverd. Het bevalbad wordt gereinigd en gecontroleerd voor ieder gebruik. Zo ben je altijd verzekerd van een hygiënisch, schoon en comfortabel bevalbad.

20230829_150301.jpg

VOEG EEN COMFORTPAKKET TOE
AAN JOUW RESERVATIE

Het comfortpakket omvat naast een peanut ball en rebozodoek ook de MiaVia Tranquility baarkruk en kniesteun. Deze handige tools vergroten het comfort tijdens je bevalling wanneer je niet in bad zit.

RESERVEER HET

MIAVIA TRANQUILITY BEVALBAD

Ik wens het MiaVia Tranquility bevalbad te reserveren
Ik wens mijn reservatie:

Bedankt voor je reservatie. Je ontvangt nog een bevestigingsmail.

bottom of page